Smagsprøve

Det er ikke altid let at overskue, hvad man lige skal stille op. Slet ikke, når man som forfatter sidder med sit manuskript og prøver at vurdere, om det “er godt nok.” Det er så forfærdelig en etiket, for hvem bestemmer, hvad der er godt nok?

Tja, i forfatternes verden er det jo forlagene. Og hos mange af forlagene har man kun få sekunder til at fange redaktørens opmærksomhed. Det, man skriver, skal være knivskarpt, fængende og gribende i hver en linje.

Hvis man vælger selvudgivervejen er det læsernes dom, man må vente. Og den kan også være benhård. Internettet er fyldt med anmeldelser, som forfatterne nok gerne ville have været uden, hvis de kunne vælge om.

Men er det så besværet/tiden/pengene værd at bruge en freelance redaktør, der kan arbejde gennem manuskriptet, inden det bliver send afsted?

Fordi det er en svær beslutning, har jeg bestemt mig til at give en “smagsprøve” på, hvad det er, jeg kan.

Jeg tilbyder at gennemgå fem sider af dit manuskript, som jeg ville gennemgå dem, hvis vi indgik kontrakt på hele manuskriptet. Jeg tilbyder denne smagsprøve til 650,- kr. Jeg sender dig siderne tilbage med fyldestgørende kommentarer, omskrivningsforslag, osv., som du helt konkret kan tage med dig videre frem, hvad enten du ønsker et fortsat samarbejde eller ej.

Skriv til mig og aftal nærmere. Der kan være lidt kø.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s